Split ipak ne ostaje bez trenera: Rađa nagovorio Čizmića na ostanak do kraja PH-a

SPLITSKI Žuti ipak nisu ostali bez trenera. Iako je Teo Čizmić podnio ostavku nakon poraza poslje Svjetlosti iz Broda, danas je, nakon prospavane noći i konzultacijama s Upravom kluba, odlučeno da će ostati na klupi do kraja sezone.

"U interesu kluba odlučeno je da Čizmić ostaje trener još ova tri kola, uključujući naravno i doigravanje. Situacija je takva kakva je, nema je smisla još dodatno dramatizirati. Radimo sve kako bi postojeću fešku financijsku situaciju barem malo poboljšali. Nije lako, ali borimo se maksimalno", rekao je Dino Rađa za Kosarku.hr.

Čizmić je priznao da je već neko vrijeme razmišljao o ostavci, a razlog je razumljiv: teško financijsko stanje klub koje je očito utjecalo na igrače. Rađa poboljšanje situacije vidi u privatizaciji kluba za koju kaže da bi se trebala odviti što prije.

"Svima je u interesu da se taj proces odvija što je moguće brže. Imamo punu podršku svih relevantnih faktora, ali neki se procesi u ovoj fazi pretvorbe jednostavno ne mogu ubrzati. Vjerujem da ćemo sve završiti u predviđenom roku, do početka sljedeće natjecateljske sezone, okrećući tako i novu stranicu u povijesti kluba", zaključio je Rađa.

M.P.
Foto: Duje Klarić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.