DANI OLMO

Španjolski mediji slave Olma, on oduševljeno prokomentirao svoj pobjednički gol

Foto: EPA

POGODAK koji je Dani Olmo postigao za pobjedu 2:1 Španjolske protiv Albanije u posljednjim trenucima utakmice na stadionu Cornella-El Prat nalazi se na svim španjolskim portalima koji su popratili taj susret. Španjolci su, podsjetimo, lomili Albaniju 75 minuta sve dok nije zabio Ferran Torres, a pobijedili je krasnim golom bivšeg dinamovca, postignutim u samoj završnici, pet minuta nakon što je Albanija izjednačila preko bivšeg HNL-ovca Myrta Uzunija.

Španjolski mediji hvale Olma i njegovu igru u posljednjih pola sata susreta. Podsjeća se na njegovu ozljedu i pokušaj povratka u prvih 11 nacionalne momčadi, a hvali lijep pogodak koji je riješio utakmicu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OLMOV GOL

"Eksplozija genija"

"Spasio je feštu", navodi As i dodaje da je spriječio rezultat koji bi bio povijesni jer Albanija je do te utakmice izgubila svih sedam prijašnjih susreta protiv Španjolske. Marca njegov gol opisuje kao eksploziju genija i navodi da je taj pogodak donio rasterećenje domaćoj momčadi.

Nakon utakmice javio se putem Instagrama i sam španjolski junak. Napisao je da je to bila sjajna noć u Barceloni i da je sretan što se vratio kući, postigao pogodak i pobijedio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.