Sopić se klanja onom koji ne igra: Pije tablete stvarno loše za zdravlje. Hvala mu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

RIJEKIN trener nakon prve finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa kod Dinama (0:0) iznenadio je pohvalama. Izrekao ih je na račun igrača koji uopće nije nastupio, a od kraja siječnja odigrao je samo tri utakmice. 

Emir Dilaver, iskusni (33) branič s austrijskom putovnicom rođen u Tomislavgradu, u siječnju prošle godine prešao je u Rijeku iz Dinama. Do zime je bio standardan, ali zatim je zbog velikih problema sa zdravljem odigrao po jednu utakmicu u veljači, ožujku i svibnju. Zadnji put je kao standardni igrač nastupio još 24. siječnja kod Gorice. 

"Dilaver je zadnju utakmicu odigrao u Varaždinu, a prije toga po onom ledu u Gorici. Ja mu skidam kapu, čovjek pije tablete koje su stvarno loše za zdravlje samo da može sjediti na klupi. Moraš na terenu imati jednog muža, kako bi rekli moji Zagorci, a mi smo imali dobro raspoložene Mitrovića i Radeljića. Ali moram zahvaliti i Dilaveru što se uopće skinuo i što je pomagao našoj mladosti da izborimo pozitivan rezultat", rekao je Sopić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.