Smoje: Nikad nisam vodio ni školski razred samostalno, ova pobjeda je blagoslov

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL

OSIJEK je pobijedio Rudeš 3:0 u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a te tako prekinuo negativan niz od pet utakmica bez pobjede u prvenstvu. Golove su zabili Ramon Mierez, Ivan Fiolić i Darko Nejašmić. Osijek je u ovoj utakmici vodio Ivo Smoje, legenda kluba i privremeni trener.

"Čestitam svim igračima koji su bili na terenu i onima s klupe, a zahvala ide i našim navijačima. Na kraju je završilo uvjerljivo, nismo primili gol što smo sami sebi obećali utakmice i to smo ispunili. Neki novi igrači koji su ušli u prvih 11 su ispunili očekivanja. Iznimno sam ponosan na cijelu momčad, dečki su me učinili sretnim i zadovoljnim, vjerujem i sve nas koji volimo Osijek, rekao je Smoje nakon utakmice.

Ova pobjeda puno znači uoči gostovanja u Splitu

“Nisam nikada vodio nijednu ekipu samostalno, nisam školski razred vodio samostalno. Ja sam blagoslovljen na današnji dan da sam imao ovakvu čast i da su dečki odigrali fenomenalnu utakmicu i da su to navijači popratili, da smo razveselili i ovaj stadion i naš grad!

Svakako nam je ova pobjeda bila iznimno važna uoči iznimno teškog gostovanja koje nas očekuje u Splitu. Bilo nam je jako važno vratiti dobru atmosferu kako u svlačionici tako i u gradu", rekao je Smoje pa zaključio:

Dakle, veseli me što smo dobili neophodno pozitivno ozračje i to baš pred dolazak naše svetinje, hrvatske reprezentacije. To je neki naš mali doprinos da i njih dočekamo u lijepoj atmosferi i da nam oni uzvrate na najbolji način. A ispred nas su dva tjedna za koja vjerujem da ćemo ih dobro iskoristiti u pripremi za Hajduk."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.