BRANKO CIKATIĆ

Slavni UFC-ov prvak neutješan: Ovaj video poslala mi je Cikatićeva obitelj...

Foto: Screenshot

LEGENDARNI hrvatski tigar Branko Cikatić preminuo je 23. ožujka u 65. godini. Dugo se borio za život, a problemi su započeli u svibnju 2018. 

Sepsa, bolnička bakterija, plućna embolija, a zatim i Parkinsonova bolest zadesile su hrvatskog tigra. On je u svibnju 2018. godine završio u bolnici i mjesecima nije stao na noge.

Pokušavao se izvući, no nažalost nije uspio. Njegove se karijere na Facebooku prisjetio i bivši UFC-ov teškaški prvak Bas Rutten, piše Fightsite.

"Nažalost, prerano nas je napustio Branko Cikatić, a njegova obitelj poslala mi je ovaj video. Bio je nevjerojatno snažan borac, prvi K1 prvak koji je u istoj večeri u sve tri svoje borbe pobijedio nokautom. Od 87 pobjeda 82 je ostvario nokautom. Bio je životinja. Na kraju ovog videa možete vidjeti da se još uvijek borio. Čak je i iz svog kreveta radio zgibove. Jako ćeš nam nedostajati. Počivaj u miru, snažni Branko. Bas", napisao je slavni borac.

Branko Cikatic unfortunately left us way to soon on March 22nd, I made a post about it. His family send me this video of...

Posted by Bas Rutten on Wednesday, April 1, 2020

Ruttenu je danas 55 godina i smatra ga se borilačkom ikonom. Zbog ozljeda je morao prekinuti karijeru i umirovio se s omjerom 28-4-1 i čudesnim nizom od 22 borbe bez poraza (21 pobjeda i jedan neodlučen ishod).
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.