Josip Juranović

Škotski list: Celtic će morati igrati bez svoje zvijezde Josipa Juranovića

Foto: Profimedia

HRVATSKI nogometni reprezentativac Josip Juranović neće nastupiti u sljedećoj utakmici Celtica protiv Raith Roversa u kupu, prenosi škotski list The National. Tu je informaciju s medijima podijelio trener Celtica Ange Postecoglou, koji je također rekao da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi i da će se Juranović najvjerojatnije oporaviti do utakmice Europa lige protiv Bodo/Glimta.

The National u svom članku Juranovića naziva "zvijezdom" Celtica. Bivši desni bek Hajduka taj je status zaslužio dobrim igrama u zeleno-bijelom dresu, a spominjao se i u kontekstu transfera u Leicester. Priču je potencirao najpoznatiji stručnjak za nogometne transfere Fabrizio Romano.

"Više klubova razmatra opciju"

"Juranović je jako zanimljiv igrač i treba na njega obratiti pažnju. Leicester je zainteresiran, ali nije samo on, a cijena bi mu mogla biti između 10 i 15 milijuna eura. Zaista igra odlično za Celtic, na najvišem nivou. Imam osjećaj da bi na ljeto mogao ostvariti transfer, rečeno mi je da nekoliko klubova razmatra opciju da ga kupi", rekao je Romano u svom podcastu.

Juranović je, prema podacima Transfermarkta, u Celtic došao u prošlom ljetnom prijelaznom roku za tri milijuna eura. Hajduk ga je Legiji prodao za svega 400 tisuća eura. Za škotskog velikana prvi desni bek Hrvatske ove je sezone nastupio 35 puta, postigao pet golova i dodao još dvije asistencije.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.