Euro 2020

Škotski izbornik: Protiv Hrvata ćemo se morati dobro braniti, odlični su u posjedu

Foto: EPA

ŠKOTSKI izbornik Steve Clarke kratko je najavio susret Hrvatske i Škotske koji će se odigrati u utorak. Pobjednik tog ogleda će vrlo vjerojatno izboriti nastup u osmini finala Europskog prvenstva.

"Odlično je što smo uspjeli izvući bod protiv Engleske, ali morali smo to napraviti da bismo imali šanse u utorak. Sav naš fokus je na toj utakmici i pokušat ćemo kreirati još malo povijesti za ovu zemlju", započeo je.

Fokusirao se na Luku Modrića i Matea Kovačića.

"Hrvatska ima dobre karakteristike, drugačije od Engleske. Jako je dobra u posjedu. Opet ćemo se morati koncentrirano braniti i pronaći način kako nešto iskreirati kroz sredinu. Hrvatska u veznom redu ima dva vrhunska igrača, Kovačića i Modrića, i morat ćemo se nositi s njima."

Unatoč lošim igrama i rezultatima hrvatske reprezentacije u prva dva kola na Euru, Clarke je i dalje smatra vrhunskom momčadi.

"Ako svi budu spremni i odigraju za ocjenu 8 od 10, onda se možemo nadati da će do biti dovoljno dobro za pobjedu i prolazak u osminu finala. Kad igrate protiv ovakvih vrhunskih momčadi, treba vam 11 igrača koji će odigrati za ocjenu 8", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.