Skandal u reprezentaciji koja igra protiv BiH. Iz momčadi izbačene dvije zvijezde

Foto: EPA

DVOJICA nogometaša reprezentacije Luksemburga Gerson Rodrigues i Vincent Thill izbačeni su iz momčadi uoči utakmice protiv Bosne i Hercegovine u Zenici. Utakmica se igra u utorak na stadionu Bilino Polje s početkom u 20:45, u sklopu skupine J kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na Europsko prvenstvo.

Luksemburg, trećeplasirana momčad ljestvice, u prošlom je kolu s 2:0 svladao Lihtenštajn, a strijelac drugog gola bio je Rodrigues. Za prvi, koji je zabio Danel Sinani, upisao je asistenciju. Iako je odigrao tek drugo poluvrijeme utakmice, bio je jedan od istaknutijih nogometaša Luksemburga u njoj. Ipak, napravio je i novu pogrešku i za nju dobio kaznu.

Rodrigues je propustio trening u nedjelju, što mu je treći propušteni trening u posljednja dva tjedna, potvrdio je i izbornik Holtz. Što se Thilla tiče, on je napustio kamp reprezentacije bez da se ikome javio i objasnio razloge odlaska. Thill inače nastupa za AIK iz Stockholma i jedan je od najboljih igrača reprezentacije. Rodrigues je u prošloj sezoni bio član Al-Wehde iz Saudijske Arabije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.