ROMEO BECKHAM

Sinu Davida Beckhama rugali su se kad je debitirao. Sad je objavljeno koliko zarađuje

Foto: Martin Rickett/Guliver Images

SIN DAVIDA BECKHAMA, Romeo Beckham, debitirao je u rujnu u profesionalnom nogometu za američkog trećeligaša Fort Lauderdale.

19-godišnji sin Unitedove legende debitirao je na veznoj poziciji, koju je igrao i njegov otac. Zaigrao je za momčad koja služi kao rezervna Inter Miamiju, klubu kojem je Beckham vlasnik. 

Rugali su mu se

Prvi izvještaji s utakmice bili su pozitivni, američki mediji pisali su da je odigrao vrlo dobar susret, a onda je Sky Sports objavio video njegovog debija.

Kad se rade takvi videozapisi, obično se radi o kompilaciji najboljih poteza nekog igrača, a za vjerovati je kako je i ovoga puta to bio slučaj. I tu je došlo do potpunog cirkusa u komentarima ispod objave.

Osim što video traje samo 28 sekundi, on ne prikazuje neke sjajne poteze kojima bi mladi Beckham oduševio gledatelje. Na snimci se vidi trenutak prije početka utakmice, prikazana su dva prosječna centaršuta koja je Beckham ubacio u ruke protivničkog vratara i trenutak kad je napustio igru.

Zaradio je ogroman novac

Komentatori su ismijali mladog Beckhama, a on je otada do danas sakupio šest nastupa za Fort Lauderdale, većinom kao zamjena koja ulazi zadnjih 20-ak minuta susreta.

Usprkos tome što ne oduševljava nogometnim vještinama, Romeo je pronašao način da svoje usluge dobro naplati. Nedavno je potpisao sponzorski ugovor s Pumom vrijedan 1.4 milijuna dolara, čime se njegova ukupna zarada u Fort Lauderdaleu, kad se zbroje plaća i ostali ugovori koje je sklopio zbog toga što igra nogomet, penje na oko četiri i pol milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.