Shawn Marion prelazi u Dallas!?

SHAWN MARION, 31-godišnji krilni igrač Toronta u središtu je pregovara tog kanadskog NBA kluba i Dallasa, koji ima želju pojačati se njime. Po izvještajima iz SAD-a samo su formalnosti ostale za ispunjenje transfera Turčina Hidayeta Türkoglua iz Orlanda u Toronto. Spominje se i petogodišnji ugovor koji bi vrijedio 53 milijuna američkih dolara, a takva svota bi teško pala na "salary-cap" Toronta.

Još ranije se momčad hrvatskog košarkaša Roka Ukića izjasnila da želi očistiti "salary-cap" tako što će pustiti Shawna Mariona, Anthonyja Parkera i Carlosa Delfina, a u međuvremenu su počeli pregovori s Dallasom koji želi Mariona.

Ovaj atraktivni krilni igrač je najbolje dane karijere proživljavao u Phoenixu, ali se izgubio nakon zamjene u kojoj je u Phoenix došao Shaquille O'Neal, a Marion je preselio u Miami.

Na Floridi se nije snašao i vrlo brzo je otišao prema Torontu gdje je prošle sezone, u prosjeku, ubacivao 14.3 poena uz osam skokova. Izgleda da će i kanadska avantura za njega trajati kratko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.