Sexy Gina: Hvala svima na komplimentima, no ljepota mi neće pomoći u kavezu

BORBA Gine Carano i Cristiane Cyborg Santos, ući će u povijest kao prva glavna ženska borba nekog velikog MMA događaja. Kako se bliži okršaj u Strikeforceu koji su mnogi opisali kao sudar ljepotice i zvijeri, tako raste i zanimanje medija za dvije ponajbolje djevojke koje svijet može trenutačno vidjeti u mješovitim borilačkim sportovima. Za razliku od snažne Cristiane koja svojim izgledom utjeruje i većini muškaraca strah u kosti, Gina se doima poput modela s nekog jumbo plakata. No, to ne znači da Carano ovaj meč vidi kao borbu tehnike i snage.

"U mojoj glavi ja ne vidim to kao borbu tehnike i snage. Znam da je to način na koji većina ljudi vidi naš okršaj, ali ja smatram da posjedujem i dovoljno snage i dovoljno tehnike. Također smatram da i ona ima obje komponente. Nećemo znati koji je omjer dok ne uđemo u ring", rekla je Carano na zajedničkoj press konferenciji koja se jučer održala u Las Vegasu dodavši:

"Prvi put kada sam gledala Cristiane u ringu znala sam da ona ima potencijala biti najbolja, a ja se definitivno želim boriti s najboljim borcima."

Santos: Priče ostavljam izvan kaveza

Osim treninga obje djevojke moraju zadovoljiti medijske apetite koji su uistinu ogromni. Santos se ne zamara time što je dobila nadimak "zvijer", a njezina suparnica "ljepotica" kada je u pitanju ovaj dvoboj.

"Meni je bitno ono što se događa u kavezu. Ostatak ostavljam vani", objasnio je "ženski Kiborg".

S njom se slaže i Carano...

"To je zapravo samo borba. Kada uđemo u ring nitko neće komentirati kako sam lijepa. Svi će reći imam li ili nemam potrebne vještine. Zahvaljujem se svima na komplimentima o mom izgledu, no to mi neće pomoći u kavezu", zaključila je ljepotica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.