Senzacija na pomolu: Bivši NBA prvak na pragu dolaska u Zadar

Foto: EPA-EFE

GLEN DAVIS, bivši NBA prvak s Boston Celticsima, u dubokim je pregovorima sa Zadrom, piše najveći europski košarkaški portal Sportando. 

Popularni Big Baby osvojio je naslov NBA prvaka 2008. s Boston Celticsima. Naravno, najveće zasluge za osvajanje titule imali su legendarni trio koji su činili Paul Pierce, Ray Allen i Kevin Garnett, ali Davis je svojim učinkom s klupe imao doprinos u tom uspjehu.

Naravno, prošlo je 10 godina od tada. Big Baby nije ni sjena igrača koji je igrao u NBA godinama, a tome dovoljno govori činjenica da je posljednji put u najjačoj ligi svijeta igrao u sezoni 2014/15. Tada je u dresu Los Angeles Clippersa prosječno bilježio četiri poena uz dva skoka po utakmici.

Uvijek je imao problem s prekomjernom težinom, ali sve je nadoknađivao svojim trudom, zalaganjem i srcem. S obzirom na to kako dosta ljudi ove sezone Zadru predviđa ispadanje iz regionalne lige, nema sumnje da bi Davis itekako mogao pomoći pod koševima.

Gdje god je igrao zbog zalaganja na parketu je postao miljenik navijača, tako da vjerujemo da bi se isto dogodilo i u Zadru.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.