Šarićev suigrač za razmjenu u Minnesotu saznao preko društvenih mreža

Foto: EPA-EFE

ROBERT COVINGTON, suigrač Darija Šarića koji je u velikom tradeu zajedno s hrvatskim reprezentativcem poslan iz Philadelphia 76ersa u Minnesota Timberwolvese, kaže kako je za vijest prvo doznao preko društvenih mreža.

"Bilo je pet minuta prije sastanka ekipe. Onda me nazvao trener Brett Brown pa generalni menadžer Elton Brand, ali ja sam već znao zbog društvenih mreža. Preko ljeta su mi rekli da nema šanse da ću biti zamijenjen. Rekli su mi vijest na hladan način. S obzirom na to koliko smo zajedno prošli, mislio sam da će biti drugačije, ali nije bilo tako", rekao je Covington.

Njegove riječi samo su još jedan dokaz koliko je NBA okrutan svijet biznisa u kojem nema puno mjesta osjećajima. Covington je posljednjih sezona napravio veliki napredak od igrača koji je boravio u razvojnoj ligi do jednog od najboljih obrambenih igrača na svojoj poziciji koji će zabiti većinu šuteva koje uputi.

Ipak, Philadelphia je vidjela priliku za dodatnim unaprjeđenjem svoje momčadi i taj je potez napravila kada je poslala Šarića i Covingtona u zamjenu za All-Star igrača Jimmyja Butlera.

Ostaje za vidjeti hoće li se takav potez isplatiti. Butler je u Minnesoti imao velikih problema sa suigračima i stručnim stožerom, a nedavno je Adrian Wojnarowski pisao kako su počeli i prvi problemi u Philadelphiji, kada je napao trenera Bretta Browna oko svoje uloge u napadu.

Sixersi se nalaze na četvrtom mjestu Istočne konferencije s 26 pobjeda i 14 poraza, dok su Wolvesi na Zapadu na omjeru 19-21 i drže 11. mjesto konferencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.