Samouvjereni Gilardino: Dragi Luca, nećeš uzeti moje mjesto u vrhu napada Azzurra!

ALBERTO GILARDINO, napadač Fiorentine i talijanske nogometne reprezentacije, poručio je svom rivalu Luci Toniju, koji je nedavno prešao iz Bayerna u Romu, da mu ne kani prepustiti mjesto udarnog napadača na Svjetskom prvenstvu.

"Dragi Luca, ne plaši me tvoja konkurencija", poručio je svom potencijalnom konkurentu 27-godišnji Gilardino putem Il Messaggera.

"Za igrača profila Luce Tonija, sasvim je normalno da želi igrati vodeću ulogu u sastavu na Svjetskom prvenstvu. Nas dvojica smo u odličnim odnosima, obojica smo zabili po 16 golova za reprezentaciju, ali ne strahujem zbog njegove konkurencije. Učinit ću sve što mogu kako bih svojim igrama u Fiorentini sljedećih mjeseci osigurao status prvog napadača na Svjetskom prvenstvu", dodao je Gilardino.

U nedjelju će ''viole'' ugostiti Tonijevu zahuktalu Romu, koja u talijanskom prvenstvu nije poražena još od kraja listopada. Gilardino će zaigrati u tom dvoboju, dok je Luca Toni, bivši član Fiorentine (od 2005. do 2007. godine) izvan stroja zbog ozljede gležnja lijeve noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.