Šale li se Talijani s Interom? Ovako su objasnili pomirbu Perišića i Icardija

Screenshot

MAURO ICARDI vratio se u Interovu momčad i regularno trenira s ostatkom ekipe. Službeno ga nije bilo zbog ozljede koljena, no svi znaju da je odbio igrati za klub na Valentinovo, kada je Inter igrao protiv Rapid Beča u Europa ligi.

Icardi je zbog razmirica sa suigračima i upravom bio izbačen iz momčadi, a sada se vratio jer klubu gori pod nogama i lovi plasman u Ligu prvaka.

Pritom Lautaro Martinez, Icardijeva zamjena, neće moći igrati protiv Lazija za tri dana pa bi se Icardi mogao vratiti u prvi sastav.

Očekuju ga zvižduci San Sira.

A Gazzetta dello Sport objavila je videoisječak s Interovog treninga u kojem se vidi kako je Icardi dodao loptu Ivanu Perišiću, što za njih znači pomirbu tog dvojca iako će mnogi to protumačiti kao - sprdnju.

Navodno u Interovoj svlačionici ratuju balkanski i južnoamerički klan jer je uprava oduzela kapetansku traku Icardiju te je proslijedila Slovencu Samiru Handanoviču.

Pritom je Perišić poručio Icardiju da smiri svoju suprugu Wandu Naru, koja je javno pričala o statusu hrvatskog reprezentativca u Interu što ga je jako razljutilo.

U posljednjih mjesec dana objavljen je niz vijesti u kojima se navodilo da Icardi i Perišić nisu u najboljim odnosima, a sada Talijani jednim dodavanjem naglašavaju izglađivanje narušenih odnosa najboljih Interovih pojedinaca.

Mnogima to sliči na pravu šalu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.