S Realom osvojio 19 trofeja pa mjesecima bio bez kluba: "Tražio sam psihološku pomoć"

Foto: EPA

ISCO (31) je krajem srpnja potpisao jednogodišnji ugovor s Betisom. Španjolskom veznjaku je prošlo ljeto istekao ugovor s Real Madridom te je kao besplatan igrač otišao u Sevillu. Međutim, napustio ju je nakon svega četiri mjeseca. Službeno objašnjenje bilo je da nije ispunio očekivanja, no Isco je tvrdio da ga je tadašnji Sevillin sportski direktor Monchi uhvatio za vrat, nakon čega je igrač otišao.

U novom intervjuu za Marcu govorio je o povratku nogometu nakon što je sedam mjeseci bio bez kluba, s time da mu je transfer u Union Berlinu propao u siječnju. U obje utakmice španjolskog prvenstva, protiv Villarreala (2:1) i Atletico Madrida (0:0), bio je prvotimac u sastavu trenera Manuela Pellegrinija. "Dobro se osjećam, sretan sam što sam došao u Betis. Navijači su me lijepo primili. Suigrači i trener su jako dobri, želim pomoći ekipi. Nadam se da će sve biti u redu", rekao je Isco.

"Bolje se osjećam no što sam očekivao. Dugo se nisam natjecao, ali dobro sam. Imam i više snage, ali trener se brine o meni. Moramo nastaviti ovako, nadam se da ćemo imati dobru sezonu", dodao je Isco.

"Tražio sam psihološku pomoć"

"Proživio sam teške događaje zbog kojih sam odlučio uzeti pauzu. Morao sam se psihički oporaviti. Obitelj mi je pomogla, potražio sam psihološku pomoć. Mentalno zdravlje je jako bitno, moramo mu posvetiti više vremena. Sada sam sretan, nogomet je moja strast, sretan sam što ga mogu igrati", dodao je Isco, koji ima 353 nastupa, 53 pogotka i 57 asistencija za Real, s kojim je osvojio 19 trofeja.

"Svašta sam doživio, o tome sam već govorio. Između ostalog i ono što se dogodilo u Njemačkoj... Puno loših stvari. Imao sam puno ponuda, no nisam bio spreman prihvatiti. Trebao mi je oporavak. Radio sam fizički i psihički na sebi. Sada sam spreman igrati nogomet", poručio je Isco, koji je na početku karijere nastupao za Valenciju i Malagu. Ima 38 nastupa i 12 pogodaka za španjolsku reprezentaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.