Rumunjski mediji: Noć kada je "umrla" Unirea Urziceni

RUMUNJI uvelike oplakuju ispadanje Unireje iz Europa lige, a naslovom  "noć kada je 'umrla' Unirea Urziceni" najavljuju gašenje donedavno velike momčadi iz Urzicenija.

Smatraju kako je poraz od Hajduka posljednji čavao u lijes tog rumunjskog kluba, koji će u ovoj situaciju teško izbjeći raspadanje.

Kapetan kluba Georga Galamaz bio je vidno razočaran nakon susreta, a otkrio je kako su svi igrači vjerovali u spas kluba i pobjedu nad splitskim Hajdukom, koja bi im dala financijski vjetar u nastavku sezone.

Svjesni su igrači rumunjskoj kluba kako ovo za mnoge od njih znači razlaz s klubom

"Svi smo žarko željeli pobjedu, vjerovali smo u spas ukoliko uđemo u Europa ligu, međutim nije išlo. Dominirali smo cijelu utakmicu i u nekoliko navrata imali smo sve u svojim rukama. I ja sam imao priliku za gol, nažalost nisam je iskoristio", rekao je Galamaz nakon utakmice.

"Svjestan sam da smo u Splitu odigrali katastrofalno i da nakon toga više nismo mogli očekivati senzaciju u uzvratu. Ipak, dobro smo ušli u utakmicu, ali zaustavio nas je i manjak sreće", dodao je kapetan Unireje.

"Mislim da smo s ovom prezentacijom svima pokazali karakter te kako financijskih problemi nimalo nisu utjecali na nas", istaknuo je Galamaz.

Svjesni su igrači rumunjskoj kluba kako ovo za mnoge od njih znači razlaz s klubom, no Galamaz ističe kako bi se već danas opredijelio za ostanak ukoliko bi čelnici pronašli kakav način za financijsku stabilnost kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.