Rudeš i Alavés službeno raskinuli partnerstvo

Foto: Pixsell (Luka Stanzl)

RUDEŠOV predsjednik Ivan Knežević nekidan je istaknuo kako Deportivo Alavés napušta operativnu strukturu zagrebačkog kluba. 

Danas je i službeno potvrđeno kako su Deportivo Alavés i Rudeš raskinuli partnerstvo.

>> Španjolci izlaze iz Rudeša, hit HNL-a napustila osmorica igrača

Sredinom svibnja 2017. godine ugovorena je desetogodišnja suradnja. Kao Alavésova filijala na području cijele bivše Jugoslavije, Rudeš je najavljivao dugogodišnju financijsku stabilnost. Međutim, ugovorni odnos raskinut je već godinu dana kasnije.

Rudeš je povodom raskida suradnje na službenoj klupskoj mrežnoj stranici potvrdio i pojasnio raskid veza s Deportivo Alavésom.

"Deportivo Alavés i NK Rudeš su odlučili raskinuti ugovor o partnerstvu nakon ostvarenja zajedničkih ciljeva u ove dvije sezone. Baskonia-Alavés Grupa je predstavila i razvila svoju metodologiju u upravljanju resursima (marketing, komunikacije, prodaja karata i ostali aspekti) i sportskom dijelu koji uključuje pronalazak i razvitak mladih talenata na Balkanu, regiji koja vrvi talentom.

Zahvaljujući partnerstvu, igrači kao Ermedin Demirović su postali članovi Deportivo Alavésa. U tom periodu još 19 igrača su se uključili u Alavésovu strukturu. To su igrači koji su razvili svoj talent te postigli vještine s kojima mogu igrati u najboljim svjetskim ligama. Ovo partnerstvo predstavlja prekretnicu u NK Rudešu utvrdivši svoju poziciju u Hrvatski Telekom Prvoj ligi.

Baskonia-Alavés Grupa se želi zahvaliti predsjedniku NK Rudeša Ivanu Kneževiću i direktoru kluba Tomislavu Kneževiću na pruženoj potpori tijekom ove dvije sezone te na suradnji tijekom implementacije Alavesovog modela.

Nakon ovakvog pozitivnog iskustva, oba dvije strane su došle do zaključka kako NK Rudeš može sam nastaviti razvitak postavljenih resursa", zapisano je u priopćenju zagrebačkog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.