Ronaldo propušta utakmicu. Trener: To nije moja odluka

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO neće nastupiti u današnjoj utakmici Azijske lige nacija koju njegov Al Nassr igra protiv katarskog Al Duhaila, potvrdio je trener drugoplasirane momčadi prvenstva Saudijske Arabije Luis Castro. Razlog je akumulirani umor i 38-godišnji portugalski napadač iskoristit će dan kako bi se oporavio.

Ronaldo je odigrao svih 120 minuta utakmice protiv Al Ettifaqa prošlog utorka, a onda prije tri dana i 90 minuta susreta protiv Al Khaleeja u kojem je sudjelovao s golom i asistencijom u pobjedi 2:0. Pogodak postignut u toj utakmici bio je njegov 400. otkako je proslavio 30. rođendan. Transfermarkt navodi da je u karijeri zabio 730 golova za klubove i 127 za reprezentaciju.

Trener: Potreban mu je odmor

"Cristiano Ronaldo neće igrati u utakmici protiv Al Duhaila jer je umoran zbog čestih nastupa. Znam da bi ga mnogi rado vidjeli, ali potreban mu je odmor. Nisam ga ja odlučio izostaviti, o tome su odlučile njegove mogućnosti u ovom trenutku. Prije 48 sati igrao je utakmicu, a prije nje još jednu od 120 minuta", rekao je Castro.

Ronaldo je u 16 utakmica za Al Nassr u ovoj sezoni postigao 15 i asistirao za devet golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.