Romano: Gotovo je. Chelsea je kupio Mudrika za 100 milijuna eura

Foto: EPA-EFE

TALIJANSKI novinar i ekspert za transfere Fabrizio Romano objavio je kako je Chelsea za 100 milijuna eura kupio Šahtarovog dragulja Mihaila Mudrika. Do zadnjeg trenutka favorit za dovođenje Mudrika bio je Arsenal, ali je Chelsea ipak ponudio više novca, što je presudilo. 

Bivši kapetan Hrvatske i sadašnji sportski direktor Šahtara Darijo Srna doputovao je u London gdje se sastajao s predstavnicima oba premierligaša, ali vjeruje se kako je Arsenal preferirao sam igrač koji je već neko vrijeme na društvenim mrežama lajkao glasine koje su ga povezivale s Topnicima. Ipak, Chelsea je dao više i 22-godišnji Ukrajinac će postati suigrač Mateu Kovačiću. 

Mudrik je dešnjak koji igra na poziciji lijevog krila odakle voli ulaziti u sredinu, a krase ga fantastičan dribling i prvi dodir s loptom. Za Šahtar je u 44 nastupa zabio 12 golova, a namjestio ih je 17. 

Već prije godinu dana na internetu su postale viralne snimke ukrajinskog mladića koji s loptom izvodi nevjerojatne stvari na terenu i na treningu, ali je podjednako vješt s teniskom lopticom, narančama ili čak žvakaćom gumom.

Mudrik stiže u London u subotu navečer, a u nedjelju će obaviti liječničke preglede i bude li sve kako treba, potpisat će ugovor do 2030. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.