Romano: Arsenal ponudio 60 milijuna za igrača kojeg uspoređuju s Neymarom

Foto: EPA-EFE

VODEĆA ekipa engleske Premier lige, Arsenal, slavodobitno je ušla u nastavak sezone. Izabranici Mikela Artete nakon preokreta su s 3:1 bili bolji od West Hama. Napad Topnika ove sezone izgleda naročito dobro, a uglavnom ga predvode Bukayo Saka, Gabriel Martinelli i njegov imenjak Gabriel Jesus. 

Vodstvo kluba istovremeno aktivno radi na tome da ofenzivnom dijelu ekipe priključi još jedno zvučno ime. Radi se o 21-godišnjem Ukrajincu Mihajlu Mudriku, igraču Šahtara iz Donjecka koji igra na poziciji lijevog krila. Mudrik je dešnjak koji voli ulaziti u sredinu, a zbog veoma atraktivnog načina driblanja nazivan je i "ukrajinskim Neymarom".

Šahtar traži više

Sam igrač ima veliku želju pridružiti se Arsenalu i to ne krije. Primjerice, tijekom utakmice s West Hamom na društvenim mrežama je objavio fotografiju na kojoj se vidi da na tabletu gleda utakmicu kluba za koji želi potpisati, ali za sada još nema dogovora između klubova.

Šahtar je ljetos za njega odbio 40 milijuna eura od Evertona, a Fabrizio Romano tvrdi da je Arsenal sada ponudio još 20 milijuna više, ali da ni to neće zadovoljiti Ukrajince. Mudrik bi tako mogao postati njihov najskuplji igrač ikada. Ove sezone zabio je 10 i namjestio osam golova u 24 nastupa.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.