SKIJANJE

Rodeš oduševio vožnjom, borit će se za postolje u slalomu

Foto: EPA

ISTOK RODEŠ odradio je sjajnu prvu vožnju slaloma u Garmisch-Partenkirchenu i u drugoj, koja započinje u 12:30, borit će se za postolje. Rodeš je startao kao 34., a nakon jutarnjeg nastupa zaostaje točno jednu sekundu za vodećim Loicom Meillardom i nalazi se na devetom mjestu. Od četvorice hrvatskih skijaša koji su nastupili u jutarnjem programu, još je samo Samuel Kolega izborio drugu vožnju.

Kolega je startao kao 41. i nakon prve vožnje zauzima 21. mjesto uz zaostatak od 1.47 sekundi za vodećim Meillardom. Podbacio je Filip Zubčić. On je u utrku krenuo kao 16. i odvozio tako da je odmah stigao na začelje poretka. Imao je 2.25 sekundi sporije vrijeme od najbržeg u prvoj vožnji. Matej Vidović nije završio utrku.

Meillard ima pola sekundi prednosti pred pratnjom

Švicarac, koji je startao kao treći, bio je najbrži u prvoj vožnji uz vrijeme 53.76 , a u drugoj će braniti 0.51 sekundu prednosti u odnosu na sunarodnjaka Ramona Zenhaeuserna i Austrijanca Johannesa Strolza. Konkurenata za postolje ima više, a i Rodeš je među onima koji se imaju pravo nadati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.