"Robinho i Alves? Da je to netko napravio mojoj kćeri, danas ne bih davao intervju"

Foto: EPA

ROBINHO (40), nekoć slavni nogometaš Santosa, Reala, Manchester Cityja, Milana i reprezentacije Brazila, za koju je odigrao 100 utakmica, sada je osuđen i odveden na izdržavanje kazne od devet godina zatvora zbog brutalnog grupnog silovanja 22-godišnje djevojke.

Također, Dani Alves (40), jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, prije dva mjeseca nepravomoćno je osuđen na 4.5 godina zatvora zbog silovanja djevojke u noćnom klubu u Barceloni u prosincu 2022. No prije dva dana je pušten na slobodu nakon 14 mjeseci koje je proveo u zatvoru jer je uplatio jamčevinu od milijun eura.

Melo dao komentar

To je izazvalo veliku pažnju jer se Alves, koji je zaradio silno bogatstvo tijekom karijere, na suđenju žalio da je u minusu i da dok je u španjolskom zatvoru, ne može do svoje imovine u Brazilu. Spasio ga je Neymar, koji je tijekom suđenja žrtvi silovanja platio 150 tisuća eura, pa je Alves tako dobio upola blažu kaznu, a onda je nekako osigurao i ostalih milijun eura te izašao na slobodu.

Taj slučaj je za brazilski GloboEsporte komentirao Felipe Melo, nekadašnji brazilski reprezentativac koji je s obojicom igrača dijelio svlačionicu. "Nitko nema pravo govoriti o ovoj temi, ali ipak ne vidim problem da sada dam komentar. Imam 15-godišnju kćer. Da se ovo dogodilo njoj, ja sada ne bih bio ovdje i davao ovaj intervju. Ljudsko biće treba poštovati, bilo ono muško ili žensko", rekao je Melo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.