RIJEKINOM KLJUČNOM IGRAČU PROPAO TRANSFER Umjesto u Poljsku, ide u Španjolsku?

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

"KOLIKO sam upoznat, odlazak u Legiju je završen posao", sredinom prosinca izjavio je Marko Vešović. Međutim, transferna saga Rijekinog standardnog prvotimca neočekivano se nastavila.
 
Podsjetimo, Marko Vešović nedavno je odbio produljenje suradnje s Rijekom te mu tekući ugovor istječe 30. lipnja 2018. godine. Za riječki je klub od dolaska na ljeto 2015. godine iz Spezije odigrao 116 službenih utakmica te, uz 15 asistencija, postigao 12 pogodaka.
 
Premda se odlazak crnogorskog reprezentativca u Poljsku doimao kao već finalizirani posao, Rijekin menadžment odbio je Legijinih ponuđenih 400 tisuća eura odštete.
 
Nastavivši s licitacijom, vodstvo aktualnog hrvatskog ligaškog prvaka zaprimilo je nesumnjivo bolje ponude za Marka Vešovića, inače na tržištu vrijednog 1,75 milijuna eura. Real Betis, a spominje se i Deportivo Alaves, ponudio je 800 tisuća eura.
 
Prema posljednjim saznanjima, Rijekin ponajbolji igrač navodno nije zainteresiran za odlazak na Pirenejski poluotok. Sudbina bivšeg braniča Crvene zvezde, Torina i Spezije trebala bi biti poznata narednih dana, odnosno tjedana. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.