Regionalni mediji o ispadanju Dinama: Srbin petardom dotukao Zagrepčane

Foto: EPA

DINAMO se nije uspio plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige. Prvak Hrvatske u Solunu je teško izgubio od PAOK-a 5:1 i nije uspio obraniti velikih 2:0 iz prve utakmice u Zagrebu. Grci su zabili tri gola već u prvih 45 minuta. PAOK je poveo u 27. minuti golom Babe.

U 33. Petar Sučić je nesretno skrenuo udarac iz daljine u vlastitu mrežu za 2:0 domaćina, a Thomas je u 42. zabio i treći gol nakon katastrofalne reakcije cijele Dinamove obrane. Odmah na početku drugog poluvremena Dinamo se vratio u igru. Sjajno je zabio Arber Hoxha u 49. minuti.

Dinamo je nakon gola bio puno bolji. Modri su puno toga promašili, a onda primili i četvrti gol. Tada su se raspali. U 73. minuti nakon prekida Koulierakis je uz puno sreće prsima zabio za 4:1, a u  87. minuti Živković je s bijele točke pogodio za konačnih 5:1. 

"Fijasko, petarda PAOK-a"

Ispadanje Dinama popratili su i regionalni mediji. Srpski Mozzart Sport piše: "Raspad sistema! Dinamo doživio jedan od najtežih poraza u ovom stoljeću!" Kurir pod naslovom "PAOK izbacio i ponizio Dinamo! Zagrepčani došli s dva gola kapitala pa pomodrili u paklu Soluna! Srbin ih dotukao petardom" piše da je Dinamo doživio "fijasko". 

Informer također konstatira da je Dinamo doživio "potop" i kako je "Živković dotukao Hrvate". Isti portal piše i da su "grčki crno-bijeli večeras na krcatoj Toumbi, pored svojih navijača, imali i veliku podršku pristalica Partizana, koji su danas doputovali u Solun kako bi bodrili bratski klub".

Bosanskohercegovački portal Klix piše da je PAOK odigrao fenomenalno prvo poluvrijeme i da je najbolji pojedinac utakmice bio domaći branič Konstantinos Koulierakis, dok Sportsport.ba piše kako je PAOK "petardom" ponizio Dinamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.