REAL KIKSAO BEZ MODRIĆA I RONALDA Benzema se ozlijedio, Marcelo pocrvenio

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEOČEKIVANI kiks napravio je Real Madrid u trećem kolu Primere. Aktualni europski i španjolski prvak remizirao je 1:1 protiv Levantea na Santiago Bernabeu, ali i ostao bez Karima Benzema, koji je morao napustiti igru u 28. minuti zbog ozlijede, dok je Marcelo u finišu susreta dobio crveni karton.

U momčadi Zinedinea Zidanea nije bilo Luke Modrića, kojeg je Francuz odmarao, kao ni suspendiranog Cristiana Ronalda, a Mateo Kovačić igrao je od 72. minute, no nije uspio donijeti Realu pobjedu protiv autsajdera. 

Gosti su šokantno poveli u 12. minuti, kada je Ivi Lopez zabio s desne strane pored Daniela Carvajala. Ipak, Real je uspio izjednačiti na vrijeme u 36. preko Lucasa Vasqueza poslije ubačaja, ali do kraja nije stigao do totalnog preokreta, čime je izgubio dva velika boda.

Gareth Bale imao je nekoliko odličnih prilika, ali nije uspio zabiti, dok je Toni Kroos u 93. minuti prekrasno šutirao s ruba šesnaesterca i pogodio desnu vratnicu. S njom je otišla i posljednja nada Reala u preokret, pa će Barcelona (dočekuje večeras Espanyol od 20:45 sati) ako pobijedi preuzeti prvo mjesto.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.