transferi

Real ga je prodao, a sada se s Barcelonom bori za njega

Foto: Instagram

SERGIO REGUILON (25), lijevi bočni Tottenhama, velika je želja Barcelone, ali i njegovog matičnog kluba Reala, piše Fabrizio Romano, jedan od najpouzdanijih izvora s tržišta nogometaša.

Reguilon je dijete Reala, u tom klubu je bio od osme do 23. godine. Tada je, nakon sjajne sezone 2018./2019. na posudbi u Sevilli, za 30 milijuna eura prodan u Tottenham. Romano otkriva da još ovog ljeta vrijedi klauzula iz ugovora o transferu u londonski klub prema kojoj Real ima pravo otkupa Reguilona za 40 milijuna eura. Jednako tako Real je izborio povratak Carvajala iz Bayera i Morate iz Juventusa nakon što ih je prodao tim klubovima. 

Reguilon je u gotovo dvije godine u Tottenhamu odigrao 64 utakmice, a veliku pažnju privukla je njegova epizoda s Joseom Mourinhom i skupocjenim pršutom. U studenom 2020. tadašnji trener Tottenhama obećao je svom lijevom beku najskuplju i najbolju verziju njegove omiljene delicije ako u derbiju zaustavi igrača kojeg je morao čuvati.

Tottenham je pobijedio Manchester City 2:0, a pored Reguilona nisu se vidjeli ni Mahrez ni Sterling, pa mu je Mourinho kupio španjolski pršut koji košta 500 funti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.