Računica: Hajduk nisam propuštao ni u Engleskoj. Nažalost, mi smo posebna priča

Foto: Screenshot YouTube

SLAVEN BILIĆ je odveo WBA u Premiership. U drami zadnjeg kola Championshipa WBA je remizirao kod kuće protiv QPR-a, no zahvaljujući kiksevima Brentforda i Fulhama, zadržao je drugo mjesto i osigurao 200 milijuna funti za sljedeću sezonu zbog ulaska u najjači rang engleskog nogometa.

Slaven Bilić je vođa novog člana elitnog razreda engleskog nogometa, a njegova desna ruka je Dean Računica, Bilićev suigrač iz Šibenika i Hajduka.

Računica je s Hajdukom osvojio tri naslova prvaka i tri kupa, a bio je i Hajdučko srce. Legenda Hajduka gostovala je u novom izdanju Hajduk Podcasta, a u nešto više od sat vremena razgovora pričalo se o uzbudljivoj završnici Championshipa, ali i nekadašnjem i sadašnjem Hajduku.

Računica je pričao kako je u karijeri igrao protiv velikana kao što su Romario, Stoičkov, Koeman, Zidane, Lizarazu, Dugarry, Matthaus, a otkrio je da je u Engleskoj pratio HNL i da je bilo utakmica za ''polizati prste''.

''Bilo je stvarno sjajnih utakmica, za polizati prste. Hajduk sam gledao preko streama svaku utakmicu kad sam mogao, Lokomotiva i Osijek su hitovi sezone, Rijeke možda nije toliko jaka kao prije, ali je i dalje odlična, Dinamo je posebna priča, a nažalost i mi smo posebna priča'', rekao je Računica i priznao da mu je ispunjenje sna bio dolazak u Hajduk 1992.

''Kad sam dolazio iz Šibenika u Hajduk, bilo je to ispunjenje dječačkog sna'', kazao je Računica.

Cijeli podcast možete pogledati u videu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.