TRANSFERI

Rabiotova majka napravila scenu u avionu prije polijetanja za Torino

Screenshot: Youtube

ADRIEN RABIOT, zločesti dečko (24) francuskog nogometa i još samo danas veznjak PSG-a, dogovorio je transfer u Juventus. S obzirom na to da mu istječe ugovor, u novi klub prelazi kao slobodan igrač, bez odštete. 

Francuz je jučer stigao na liječničke preglede koji su obavljeni danas ujutro i uskoro se očekuje službena potvrda potpisanog ugovora. Ipak, ono što se prepričava u talijanskim medijima vezano uz ovaj transfer, a brzo se proširilo i Twitterom, jest događaj koji se odvio prije nego što je poletio zrakoplov u kojem su bili Rabiot i njegova majka, koja mu je i agentica. 

Naime, Veronique Rabiot navodno već mjesecima izbjegava medije, a burno je reagirala i kada je pred avionom vidjela kamermana koji je pokušavao ući u zrakoplov za njom i njezinim sinom. Blokirala je ulaz u avion pa nitko deset minuta nije mogao ući ni izaći. Odustala je tek kada ju je osobno nazvao sportski direktor Juventusa Fabio Paratici i objasnio joj da je riječ o kamermanu Juventusa te da nema razloga za brigu. 

Poznata je kao problematičan pregovarač

Rabiotovu majku i inače prati loša reputacija zbog načina na koji je pregovarala oko transfera svog sina. Podsjetimo, prije dolaska u Juventus oko Rabiota se izgradila prava transfer-saga, a za sve je bila zaslužna upravo njegova majka. 

Veronique Rabiota mjesecima je sinu pokušavala pronaći novu sredinu. Nakon svađe s PSG-om koji je njenom sinu strogo zabranio pristup svlačionici, pokušala je u nekoliko navrata pronaći novi klub.

Tottenham su odbili jer je "ispod njegove razine", s Barcelonom su bili nadomak dogovora, ali je Adrienova majka inzistirala na tome da mu se zajamči neigranje na poziciji "šestice", što su Katalonci odbili.

Pokušali su i s Real Betisom, ali oni su ubrzo nakon početka pregovora shvatili da si ne mogu priuštiti primanja koja Adrien i Veronique zahtijevaju pa su kao zadnje dvije opcije ostali Manchester United i Juventus. Nije poznato što se točno dogodilo s Unitedom, ali Juventus je na kraju izašao kao pobjednik i osigurao potpis njenog sina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.