Rüdiger: Bellingham me iznenadio jer ga nisam poznavao. Ali, moj Bože...

Foto: EPA

REAL MADRID i Manchester City u utorak u 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Ovo je treća uzastopna sezona u kojoj se navedeni klubovi susreću u nokaut-fazi elitnog europskog natjecanja. Real je u sezoni 2021./2022. izbacio City u polufinalu ukupnim rezultatom 6:5, dok je prošle sezone City u istoj fazi slavio s ukupnih 5:1.

Podsjetimo, prošle sezone je prva utakmica na Santiago Bernabeuu završila 1:1, dok je City u uzvratu na mančesterskom stadionu Etihad deklasirao realovce s 4:0. Realov stoper Antonio Rüdiger bio je u početnoj postavi u prvom susretu, dok ga je trener Carlo Ancelotti u uzvratu uveo u 63. minuti.

Rüdiger govorio o teškom porazu Reala od Cityja prošle sezone

Rüdiger je na konferenciji za medije odgovarao na pitanja novinara uoči novog spektakla sa Cityjem.

"Prošle godine smo odigrali dobru utakmicu na Bernabeuu. Dobro smo čuvali Erlinga Haalanda, koji nije primio puno lopti. U drugoj utakmici nisam igrao od početka. Trener mi se zbog toga nije ispričao, a ni ne mora. Imao je svoj plan i ja sam ga kao igrač morao prihvatiti", rekao je Rüdiger, koji je ove sezone s 36 nastupa jedan od najvažnijih igrača Reala.

"Bellingham me iznenadio jer ga nisam dobro poznavao. Ali, moj Bože...

Među ostalim, pitali su ga što misli o suigraču Judeu Bellinghamu, engleskom ofenzivnom veznom koji je u ljeto 2023. stigao u Real te već u prvoj sezoni postigao 20 golova i zabilježio deset asistencija.

"Iznenadio me jer ga nisam dobro poznavao. Ali, moj Bože... Ima dobar karakter i odličan je igrač. U razgovoru ostavlja dojam da ima veliko iskustvo, a zapravo ima tek 20 godina. Više me ne može iznenaditi", izjavio je njemački branič.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.