Pušnik nakon utakmice odjurio u Sloveniju, hajdukovci mu posvetili pobjedu

Foto: Hina

POMOĆNI trener Hajduka Žiga Kljajić i sportski direktor Mario Branco obratili su se novinarima nakon pobjede nad Interom (2:0), jer je trener Marijan Pušnik morao otići u Sloveniju zbog očevih zdravstvenih problema. Upravo su njemu i poklonili pobjedu...

"Naš trener je odmah nakon utakmice otputovao uz dozvolu kluba. U pitanju su privatni razlozi, a mi pobjedu poklanjamo njemu i njegovoj obitelji, kojoj u ovim trenutcima treba podrška", rekao je Branco.
 
Kljajić: Pobjeda je najvažnija
 
Kljajić je krenuo govoriti o utakmici, te je pohvalio momčad koja je slavila i stigla do trećeg mjesta na ljestvici.
 
"U prvom dijelu krenuli smo ozbiljno i dobro, imali smo puno poluprilika i prilika, zabili smo i gol. No, nismo jednako dobro nastavili u drugom dijelu, premalo smo igrali okomito. Ipak, na koncu je pobjeda najvažnija", kazao je pomoćni trener, pa dodao...
 
"Vezni red je počeo nervozno i nije bilo brzog protoka lopte. U nastavku su bili bolji, nadam se da će i u nastavku sezone biti još i bolje. Što se tiče crvenog kartona Lorenca Šimića - ne bih se miješao u sudačke odluke. Šimić je morao bolje riješiti tu situaciju". 

 
Kožulj: Dinamo nam nije previše odmakao
 
Zvonimir Kožulj zabio je prvi gol na utakmici, kada je u 32. minuti zabio s ruba šesnaesterca.
 
"Nije lako igrati protiv protivnika koji se zatvori, na sreću moj udarac je 'zalutao' u mrežu i to nam je pomoglo. Uzeli smo tri boda, pomakli se na treću poziciju, nadamo se da ćemo se do kraja polusezone pomaknuti za još jedno mjesto gore, jer nam Dinamo nije previše odmakao", poručuje Kožulj.
 
Erceg: Sad želimo u polufinale Kupa
 
Točku na i šest minuta kasnije stavio je Erceg, koji je pogodio nakon obrane Čovića.
 
"Prestigli smo Osijek i nadamo se da ćemo do kraja pobijediti sve i zadržati tu poziciju. Sada nas čeka teška Kup utakmica sa Splitom, koji će biti napaljen na nas, ali želimo u polufinale Kupa, da se možemo mirno posvetiti prvenstvenim obavezama".
 
Toplak: Propustili smo malo živcirati Hajduk
 
S druge strane, Inter je izgubio nakon dvije uzastopne pobjede.
 
"Utakmica je stvarno bila čudna, i po ozljedama, i po golovima, i po crvenom kartonu. Mi smo bili previše u respektu, ali Hajduk nije uz dva gola previše prilika stvorio. Golove koji se ne smiju primiti, primili smo, a Hajduk je digla publika. U drugom dijelu smo bili bolji, riješili smo se straha, ali nismo bili konkretniji u završnici da malo 'živciramo' Hajduk. Nakon svega pohvalio bih publiku, ovo je pokazatelj kako bi se svi trebali ponašati na stadionima", rekao je Toplak, smatrajući da je vratar Čović morao bolje reagirati kod drugog gola. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.