LIGA PRVAKA

PSG u velikim problemima, United bi mogla propustiti još jedna zvijezda

Foto: Getty Images / Guliver Image

TOČNO šest dana preostalo je do prvog dvoboja PSG-a i Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka. U prosincu, kada je voljom ždrijeba francuski prvak za rivala dobio tada katastrofalni United pod Jose Mourinhom, mnogi su smatrali kako Crveni vragovi nemaju nikakvih šansi u dvomeču. Ipak, u međuvremenu je Ole Gunnar Solskjaer naslijedio Portugalca i preporodio momčad, a rival iz Pariza ostao bez ozlijeđenog Neymara, dok je Marco Verratti pod velikim znakom pitanja za njihov prvi susret na Old Traffordu, pa bi se sve moglo preokrenuti. 

Embed from Getty Images

Oporavak Neymara potrajat će oko deset tjedana, ali su se u Parizu tješili povratkom Verrattija, jako važnog igrača u sredini terena, s kojom trener Thomas Tuchel od prvog dana ima velikih problema, pa je u siječnju iz Zenita za 40 milijuna eura stigao Leandro Paredes. 

Embed from Getty Images

Međutim, bez Neymara, a još uz to i bez Verrattija bio bi veliki hendikep za PSG. Talijanski veznjak ozlijedio se prije tri tjedna protiv Guingampa te se skoro oporavio, a onda su uslijedili novi problemi. Verratti nije mogao odraditi trening zbog novih problema. Gležanj je zaliječio, ali je u međuvremenu očigledno nešto drugo ozlijedio pa je njegov nastup na Old Traffordu upitan

PSG prije toga igra u Parizu protiv Bordeauxa, nakon čega ga čekaju United i Solskjaer, koji je na klupi do sad ostvario devet pobjeda i jedan remi, uz gol razliku 25:7. Norvežanin još nije doživio niti jedan poraz, a protiv PSG-a ima priliku potvrditi svoj nevjerojatni trenerski talent i možda osigurati višegodišnji ugovor u crvenom dijelu Manchestera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.