Prije mjesec dana doživio je srčani udar. Pogledajte kako je izgledao povratak u klub

Screenshot: X

KAPETAN engleskog prvoligaša Luton Towna Tom Lockyer (29) posjetio je suigrače na klupskom treningu mjesec dana nakon što je doživio srčani udar tijekom utakmice Premier lige protiv Bournemoutha. Lockyer se sredinom prosinca srušio u 59. minuti utakmice u Bournemouthu. Liječnici oba kluba su odmah pritrčali u pomoć, a nakon liječničke intervencije došao je svijesti. Hitno je prevezen u bolnicu gdje mu je ugrađen ICD (Implantable Cardioverter Defibrillator).

"Stvarno sam uživao vidjeti sve momke. Nisam ih vidio od onoga što se dogodilo, tako da je stvarno lijepo vidjeti ih sve", rekao je 29-godišnji branič, a klub je na društvenim mrežama objavio video njegova povratka. "Biti aktivan cijeli život, ne samo u nogometu, nego općenito u svemu ostalom, a onda ti kažu da ne možeš baš ništa učiniti, bilo je prilično teško", dodao je.

Susret sa suigračima i menadžerom Lutona Robom Edwardsom bio je prepun emocija. "Uspio sam se nekako držati, ali bilo je emotivno. Bilo je to jako teško vrijeme za njegovu obitelj prije svega, ali nama je bilo sjajno vidjeti ga", izjavio je Edwards. "On je impresivna i fokusirana osoba. Postoji proces rehabilitacije, ali on ide polako, ima dijete na putu i to mu je glavni fokus," dodao je.

Luton Town se trenutno nalazi u zoni ispadanja, odnosno na 18. mjestu Premier lige sa 16 bodova. Zadnje dvije pozicije drže Burnley s 12 i Sheffield United s deset bodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.