NFL

Preokret u vijesti o odlasku najvećeg. Bradyjev otac i agent demantirali ESPN

Foto: EPA-EFE

NAKON što su lanjski pobjednici Super Bowla Tampa Bay Buccaneersi ispali iz NFL doigravanja porazom od LA Ramsa 30:27, američki ESPN objavio je da legendarni Tom Brady nakon 22 godine završava karijeru u kojoj je sedam puta bio prvak u američkom nogometu, jednom više nego bilo koji NFL klub.

Bradyjev otac demantirao vijest

No čini se da su ESPN-ovi novinari požurili s objavom jer je uskoro vijest demantirana. Bleacher Report tvrdi da je Brady Bucsima rekao kako "još nije ni blizu odluke o mirovini", a citira i njegova oca Toma Bradyja Sr.: "Tommy nije donio konačnu odluku ni da ide ni da ne ide u mirovinu. Svatko tko tvrdi drukčije apsolutno je u krivu."

Dakle, još je otvorena opcija da ultimativna legenda NFL-a i jedan od najvećih američkih sportaša u povijesti nastavi karijeru, iako bi se naposljetku lako moglo ispostaviti da su ESPN-ovi doušnici bili u pravu.

Agent: Samo Tom može to sa sigurnošću objaviti

"Razumijem potrebu za spekulacijama o Tomovoj budućnosti. Ne ulazeći u istinitost ovih izvještaja, Tom je jedina osoba koja može objaviti svoje planove s potpunom točnošću", poručio je Bradyjev agent Don Yee.

Brady je prvih 20 sezona proveo u New England Patriotsima, a već tada se kalkuliralo o njegovom umirovljenju, ali umjesto toga on je potpisao za Buccaneerse i u prvoj sezoni osvojio sedmi Super Bowl. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.