REGIJA

Preokret u Partizanu, Savo Milošević ipak neće biti trener

Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images

BIVŠI srpski reprezentativac Savo Milošević ipak neće biti novi trener Partizana. Srpski list Telegraf javlja da je nekadašnji napadač srpske reprezentacije odustao u zadnji čas i da će klub preuzeti Gordan Petrić. Milošević je od treniranja Partizana odustao iz "tehničkih razloga", što god to značilo.

Dosadašnji trener Ilija Stolica smijenjen je nakon što je beogradska momčad ispala iz kvalifikacija za Europa ligu od ciparskog AEK-a iz Larnace. Uzvratna utakmica u Srbiji završila je 2:2. Budući da je rezultat prve utakmice bio 2:1 u korist AEK-a, ciparski klub prošao je u play-off ukupnim rezultatom 4:3. 

Ima šest naslova prvaka

Petrić je bivši član Uprave Partizana iz vremena kad je Partizan osvojio šest naslova prvaka Srbije. Nakon što se povukao s pozicije u Upravi, okrenuo se trenerskom poslu. Vodio je Bežaniju i Sinđelić, a kasnije Zemun, Čukarički i Rad.

Izvan Srbije vodio je grčki AEL iz Larisse i slovensku Goricu. Kao igrač nastupao je za Partizan, OFK Beograd, Dundee United, Glasgow Rangers, Hearts, Crystal Palace, AEK Atenu te u Kini za Dahe i Guancheng. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.