La Liga

Predsjednik La Lige: Real ima novca da kupi Mbappea i Halanda. PSG pravi štetu

Foto: Guliver Image

PREDSJEDNIK La Lige Javier Tebas izjavio je da Real Madrid ima dovoljno novca da kupi Kyliana Mbappea i Erlinga Halanda u isto vrijeme, piše katalonski Sport.

"Real je prodao igrače u iznosu od 200 milijuna eura. Imaju novac da dovedu Mbappea i Halanda zajedno. Nisu gubili novac, a dobro su prodavali. Meni nije jasno da PSG, koji je izgubio 400 milijuna eura, ima godišnji proračun za plaće u iznosu od 500 milijuna eura i da u isto vrijeme može odbiti ponudu za Mbappea", izjavio je Tebas.

On smatra da PSG svojim načinom rada narušava europsko tržište i UEFA-in sustav, koji se mora mijenjati.

"Pravila za financijsku kontrolu padaju u Francuskoj i prave štetu europskom tržištu. UEFA-in sustav je pogrešan. Moramo donijeti investicije, ali ne neprestane troškove sa stalnim gubicima. U drugim sferama to ne bi bilo moguće. Oni žele osvojiti Ligu prvaka i izgubiti milijune. Tako navijače činiš sretnim, jer osvajaš Ligu prvaka, ali tako ćeš z******i nogomet. To je vrlo opasno", poručuje Tebas.

Predsjednik La Lige govorio je i o stanju u Barceloni. Iznenađujuće, rekao je da Barca uopće nije u lošoj situaciji.

"Barcelonini prihodi su narušeni zbog koronavirusa, ali oni nisu u lošoj situaciji. Mnogi su u goroj situaciji od njih", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.