Predsjednik Bayerna: Doveli smo dva igrača, a ništa nismo potrošili

Foto: EPA

PREDSJEDNIK Bayerna Herbert Hainer rekao je da će Raphael Guerreiro doći u Bayern po isteku ugovora s Borussijom Dortmund. Riječ je o 29-godišnjem portugalskom lijevom bočnom igraču koji je od 2016. u dortmundskom klubu, za koji je ukupno odigrao 224 utakmice, od čega ih je 36 odradio u nedavno završenoj sezoni. U Bayern dolazi kao prvotimac te strijelac šest i asistent za 14 golova Borussije.

"Do sada nismo ništa potrošili. Dva transfera koja smo napravili ili koja su pred zaključenjem nisu nas ništa koštala jer su igrači bili na isteku ugovora", objasnio je Hainer. U petak je zaključen dolazak defenzivnog veznjaka Konrada Laimera, koji je potpisao na četiri godine.

Laimer je u Leipzig stigao iz Salzburga 2017. godine za odštetu od sedam milijuna eura. Ukupno je za Leipzig odigrao 190 utakmica i zabio 15 golova. Jedan od tih golova je umalo ostavio Bayern bez titule.

U dramatičnoj završnici ove sezone Laimer je zabio za 1:1 u derbiju Bayerna i Leipziga. Kasnije je Leipzig zabio još dva gola i gurnuo Borussiju na prvo mjesto uoči posljednjeg kola. Ipak, Borussia nije uspjela pobijediti Mainz i Bayern je obranio naslov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.