Zagreb smijenio Kamenicu, stiže peti trener u godinu dana

Foto: Hina

HRVATSKI rukometni prvak PPD Zagreb smijenio je trenera Kasima Kamenicu nakon šestog poraza u Ligi prvaka ove sezone, protiv Nantesa prošlog vikenda.

Kamenica i Zagreb sporazumno su raskinuli ugovor, objavio je PPD Zagreb na svojoj stranici.

"Trener Kamenica napušta klupu PPD Zagreba nakon šest mjeseci provedenih na čelu hrvatskog rukometnog prvaka.

Treneru Kamenici želimo zahvaliti na prikazanom trudu i maksimalnoj profesionalnosti u obavljanju jedne iznimno zahtjevne funkcije. Gospodin Kamenica prihvatio se jednog složenog zadatka na samom kraju prošle sezone, nakon čega nas je proveo kroz pripremni ciklus i uveo u novu sezonu u kojoj, nažalost, rezultati ali i izvedba nisu bili u skladu s očekivanjima uprave kluba. Treneru Kamenici želimo sve najbolje na poslovnom i privatnom planu, a mi ćemo novog trenera predstaviti na današnjoj konferenciji za medije", rekao je glavni menadžer kluba Božidar Jović.

Na predstavljanju novog trenera bit će prisutni glavni menadžer kluba Božidar Jović i dokapetan Igor Vori.

Kamenica je preuzeo Zagreb u svibnju, odradio posljednjih pet prvenstvenih kola i otišao nakon samo pola godine. Prije njega na klupi niti mjesec dana bio Slavko Goluža, koji je u travnju naslijedio Silvija Ivandiju, a Ivandija je u listopadu 2016. stigao umjesto Veselina Vujovića. Zagreb će dobiti petog trenera u godinu dana.

Kako javlja HRT, momčad bi privremeno trebao preuzeti Zlatko Saračević, a onda dolazi trajnije rješenje.

Zagreb u četvrtak u 9. kola EHF Lige prvaka dočekuje Barcelonu.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz rukomet, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.