Poznati Brazilac od prijetnji smrću u domovini pobjegao natrag u Premier ligu

Foto: EPA-EFE

BRAZILSKI krilni napadač Willian novi je igrač Fulhama, što znači da se u London i Premier ligu vraća samo godinu dana nakon što je napustio Arsenal i otišao igrati za velikana Corinthians u rodnom Brazilu. Podsjetimo, danas 34-godišnji Willian imao je plan da će u Brazilu završiti karijeru, ali planovi su mu se nedavno promijenili. 

Uslijed nešto lošijih rezultata Corinthiansa, koji su uključivali ispadanje od Flamenga u Copi Libertadores i zaostatak za vrhom tablice u brazilskoj Serie A, Willian se suočio s velikim pritiskom navijača, koji je uključivao čak i prijetnje smrću.

"Nisam došao u Brazil da mi se prijeti smrću. Svaki put kad Corinthians izgubi, na udaru sam. Vrijeđaju i prijete mojoj ženi i djeci, nakon nekog vremena su počeli i napadi na mog brata i sestru", rekao je Willian za Globo Esporte u pokušaju da navijačima objasni svoju odluku.

Ovaj 34-godišnjak, koji je za Brazil odigrao 70 utakmica, najpoznatiji je po vremenu koje je proveo u Chelseaju. Osim za Chelsea u karijeri je nastupao upravo za Corinthians, u kojem je stasao, te Šahtar, Anži i Arsenal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.