UFC

Potvrđeno: Khabib i Conor će se ponovno boriti. Evo i kada

PREDSJEDNIK UFC-a Dana White potvrdio je da će se novi okršaj Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora dogoditi u 2019. godini.

Veliku pažnju svjetske javnosti privukao je njihov meč u listopadu 2018. godine kada je Dagestanac potpuno nadjačao irsku zvijezdu te ga prisilio na predaju u četvrtoj rundi. Ta borba prouzročila je opći kaos u kojem su sudjelovala oba borca. Khabib se sukobio i s McGregorovim trenerskim osobljem, padale su šake i uvrede, a o svemu se pisalo još tjednima nakon borbe.

Kazne za učinjene prijestupe oba će borca saznati krajem siječnja kada će se održati saslušanja Atletske komisije Nevade za ovaj slučaj. Međutim, Dana White potvrdio je da će se ove godine Khabib i Conor ponovno boriti te da će sve ovisiti o dužini kazne koje dobiju.

"Vjerujem da mnogi žele ponovo vidjeti tu borbu. Moramo međutim sačekati i vidjeti što će se dogoditi s kaznama, jer još nisu saslušani. Ipak, nova borba se mora dogoditi, a kada znat ćemo točno kada se sve riješi oko suspenzija. Vjerujem da će to biti već ove godine. Ponavljam, moramo sačekati odluku Atletske komisije, ali da, borba će se dogoditi", rekao je White za TMZ Sports.

Tajnovita poruka Khabibova tima otkriva datum borbe

Khabibov tim iz Dagestana jučer je na Twitteru objavio zanimljivu poruku. U njoj su napisali samo "UFC 236", ali to bi mogao biti znak da će se borba održati već 13. travnja za kada je zakazan ovaj event. Da to itekako ima smisla moglo bi se potvrditi već na saslušanju Atletske komisije. Nurmagomedov će vjerojatno dobiti suspenziju od šest mjeseci, ali bi mu ona bila na snazi od trenutka kada se incident dogodio, odnosno od listopada.

To znači da bi istekla prije 13. travnja i da bi na UFC 236 eventu glavni događaj bila upravo borba između Khabiba i Conora.

Za Danu Whitea i UFC to znači ogromnu gledanost i fokus svih medija samo na revanš dvojice boraca, a to znači i enormnu zaradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.