HNL

Potpuni remont u Osijeku: Klub napustilo čak šest nogometaša

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

OSIJEK je uspio u posljednjem kolu izboriti treće mjesto u HNL-u i ostvariti najbolji ligaški plasman u zadnjih 11 godina, a sada, izgleda, kreće remont cijele momčadi. 

Muzafer Ejupi, makedonski nogometaš koji se dugo mučio s ozljedom i nikad se zapravo nije vratio u staru formu, odlazi jer mu klub nije ponudi novi ugovor, a kao slobodni igrači odlaze još Gabrijel Boban i Domagoj Pušić. 

Trojica igrača koji su bili na posudbi, a to su redom Marijan Ćavar iz Eintrachta, Ezekiel Henty iz Puškaš Akademije i Roger Tamba M'Pinda koji je igrao za drugu momčad, također neće ostati u klubu za sljedeću sezonu. 

Iskusni veznjak Tomislav Šorša ostat će u klubu jer se pod Skenderom vratio u prvu momčad i ima opciju na još jednu godinu ugovora, a rezervni golman Marijan Antolović i Kristal Abazaj koji je posuđen iz Anderlechta imaju ugovor do kraja godine i nije sigurno da će ostati. 

"Svjesni smo da postoji skupina igrača koja nije zadovoljna trenutačnim statusom, ali to ne znači da ćemo ih otpisati. Prvo moramo vidjeti hoće li za njih biti konkretnog zanimanja, a onda ćemo uzeti u obzir što ćemo od planiranog napraviti tijekom prijelaznog roka", rekao je sportski direktor Osijeka Alen Petrović za Glas Slavonije i dodao:

"Nema potrebe žuriti jer prijelazni rok traje do 31. kolovoza. Uglavnom, ovo ljeto radimo ciljanu rekonstrukciju, a konačni nam je cilj novu sezonu dočekati s još jačom momčadi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.