TENIS

Posvađala se dvojica kontroverznih tenisača. Slijedi meč za 2 milijuna dolara?

Foto: Profimedia

SVAĐA između dvojice australskih tenisača, Bernarda Tomića i Nicka Kyrgiosa, obojice s mnogim kontroverzama kroz karijeru, dosegla je točku u kojoj bi meč vrijedan dva milijuna dolara trebao riješiti pitanje tko je od njih dvojice bolji igrač. Kyrgios je trenutačno 76. igrač svijeta, a najviši plasman bilo mu je 13. mjesto. Tomić, također nekoć velika nada australskog tenisa, danas je na 418. mjestu, odnosno 401 poziciju slabije plasiran od renkinga karijere koji je dohvatio 2016. godine.

Njih dvojica već su neko vrijeme u svađi pa je tako Kyrgios Tomića nazvao "najomraženijim sportašem u Australiji" i rekao mu da bi bilo u redu da se stiša jer je on bolji tenisač od njega. Tomić je odgovorio ponudom za neviđen meč.

"Bilo kada, bilo gdje. Neka uloži novac ako je toliko siguran ili prihvati da sam bolji od njega. Točka. Bit će mi drago imati 2:0 protiv njega. Ja ću dati milijun dolara, neka ih da i on i idemo vidjeti tko je bolji. Neka to vidi i javnost. Lakoćom sam te ranije svladao i opet ću. Osim toga, igrat ćemo na travi, tako da ne tražiš neke izgovore", poručio mu je Tomić.

Kyrgios i Tomić, dvojica bivših prijatelja, zahladili su odnose prije nekoliko godina i redovito se svađaju putem medija. Svađa se rasplamsala u srijedu navečer nakon što je Tomić rekao da je on bio idol Kyrgiosu dok su bili juniori.

"Uvijek je bio u mojoj sjeni kad smo počeli. Zato svaki put kad mu netko izgovori moje ime, ne može ga podnijeti", izjavio je Tomić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.