TRANSFERI

Pogledajte video kojim je Arsenal objavio da je doveo veznjaka Atletica

Screenshot: Twitter

THOMAS Partey, 27-godišnji ganski veznjak, potpisao je za Arsenal u posljednjim satima prijelaznog roka. Partey je stigao iz Atletico Madrida, a u drugom smjeru otišao je Lucas Torreira kojeg je Arsenal poslao na posudbu.

Ipak, ono što ovaj transfer čini posebnim je da je Atletico saznao kako je prodao igrača od čelnika La Lige. Naime, Arsenal je u tajnosti isplatio odštetnu klauzulu koja se nalazi u Parteyjevom ugovoru i koja mu automatski omogućuje da započne pregovore s igračem. Atletico nije ni znao da je ta klauzula aktivirana, već je tu vijest dobio od La Lige.

Objavili ga videom

Klauzula iznosi 50 milijuna eura, a Partey će s Arsenalom potpisati četverogodišnji ugovor. Partey je za Atletico nastupio 188 puta i postigao 16 golova. U seniorskoj karijeri igrao je još na posudbama u Mallorci i Almeriji.

Engleski velikan mjesecima je radio na njegovom dovođenju, navijači su ga željno iščekivali, a onda je njegov dolazak objavio videom koji nije izazvao oduševljenje navijača, što se može vidjeti u komentarima ispod objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.