Pogledajte tulum dobrodošlice LeBronu u Miamiju: Bosh najluđi

U MIAMIJU je zavladalo pravo "vruće ludilo". U njihov Heat, košarkašku momčad, prije nekoliko dana došle su dvije velike zvijezde današnjice, LeBron James i Chris Bosh.

Uopće nitko ne dvoji od navijača Miamija da nova dva pojačanja, uz vođu generacije Dwyanea Wadea, mogu (i moraju) ponoviti trenutke iz 2006. godine kada je Miami s Wadeom i Shaqom osvojio prvi i zasad jedini NBA naslov. Tada su preokrenuli vodstvo Dallasa 2:0 u finalu na 4:2.

Na tulumu dobrodošlice, koji je održan u prepunoj dvorani Miamija (s tim da je još desetak tisuća razdraganih navijača ostalo ispred dvorane), najluđi je bio Chris Bosh. Na veliku pozornicu su uz njega došli, dakako, i LeBron James te "gazda" Wade, a donedavni igrač Clevelanda je cijelo vrijeme bio donekle suzdržan, možda i zbog izljeva bijesa navijača Clevelanda koji mu nisu i neće oprostiti odlazak iz Clevelanda.

No, u izjavama je James bio posve jasan i direktan. "Sada kada vas sve vidim, jasno mi je da sam donio ispravnu odluku. Znam i što se očekuje od mene, odnosno od nas. Moramo postati NBA prvaci što prije", rekao je James.

Dwyane Wade je, pak, poručio:  "Ja, Chris i LeBron. Mi smo spremni za naslov prvaka ", uzviknuo je prema navijačima, prilično jasno stavivši sebe prvoga u toj rečenici.

Iako svu trojicu veže prijateljstvo, pitanje je kako će odnosi funkcionirati kada krene sezona, jer kao i u svakoj momčadi, tako i tamo treba postojati nominalni vođa. Logično je da to bude starosjedilac momčadi Wade, no upitno je u tom slučaju kako će se na sve priviknuti LeBron James koji nikada u svojoj karijeri nije bio u takvoj poziciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.