Pogledajte reakciju Guardiole dok Ederson dribla bivšeg HNL-ovca u dresu Zvezde

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY je u ludoj utakmici 1. kola skupine G Lige prvaka pobijedio Crvenu zvezdu 3:1. Srpski prvak je na Etihadu šokirao Manchester City golom Bukarija za 1:0 u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Europski prvak imao je 22 udarca na gol u prvom poluvremenu, Srbi jedan, ali taj jedan bio je dovoljan za vodstvo.

No, ono je trajalo samo do 47. minute, kad je Julian Alvarez zabio za 1:1. Desetak minuta kasnije Alvarez je ponovno zabio, a točku na "i" je u 73. minuti stavio Rodri. Pep Guardiola bio je zadovoljan nastupom svoje ekipe: "Na poluvremenu se nisam previše brinuo što gubimo 1:0. Momcima sam rekao da ne možemo reći da igramo loše. Rekao sam im da se smire, da zaborave na rezultat i da ćemo se vratiti. To se i dogodilo.''

Međutim, na utakmici je proživljavao nekoliko stresnih trenutaka. Na internetu je hit snimka zabrinutog lica Guardiole dok golman Cityja Ederson pri rezultatu 1:1 dribla Cherifa Ndiayea, napadača Zvezde i nekadašnjeg golgetera Gorice. Brazilac je inače poznat po sjajnoj igri nogom i Senegalac u dresu srpskog kluba ga ovaj put nije uspio kazniti.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.