Pogledajte Rakitićeve ruke nakon što mu je stradao srpski suigrač, magnet za huligane

Screenshot: Twitter

MARKO DMITROVIĆ, srpski golman Seville, opet je na udaru huligana. Tri tjedna nakon što je na utakmici kod PSV-a navijač domaćih upao u teren i šakom udario Dmitrovića, a on mu uzvratio i savladao ga, vratar je također na gostovanju u Europa ligi ozbiljno napadnut. 

Sevilla je sada kod Fenerbahčea igrala uzvrat osmine finala, a u 54. minuti utakmica je prekinuta jer su navijači domaćih upaljačem pogodili Dmitrovića u glavu i raskrvarili ga. Liječnička služba gostiju zašila mu je ranu, nakon čega je Dmitrović nastavio utakmicu do kraja.

To je bilo zahtjevno jer nakon što je Sevilla u prvom meču pobijedila 2:0, u drugom je Fenerbahče vodio 1:0 kada su njegovi navijači ozlijedili golmana gostiju. Ipak, ranjeni Dmitrović je izdržao do kraja i Sevilla je prošla usprkos porazu.

Pojavile su se snimke koje pokazuju da je Dmitrović primio pravu kanonadu s tribina stadiona u Istanbulu. Na njima se vidi kako je njegov suigrač Ivan Rakitić napunio ruke upaljačima koje je pokupio iz kaznenog prostora Seville i odnio ih sucu Michaelu Oliveru da ih evidentira. Izvjesno je da Fenerbahče čeka rigorozna kazna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.