Esport

Pogledajte LeBrona na naslovnici posebnog izdanja popularne igre

EPA-EFE

POPULARNI serijal košarkaških igara NBA 2K ove godine obilježava 20 godina. Tim povodom izaći će posebno izdanje igre NBA 2K19 20th Anniversary Edition na čijoj će se naslovnici naći trostruki osvajač NBA lige i četiri puta najvredniji igrač lige LeBron James. 

>Monstruozno LeBronovo zakucavanje: Ono što se radi na All-Staru on izvodi u NBA finalu

>Nevjerojatni Durant nadigrao Jamesa i odveo Warriorse na korak do nove titule

U trenutku kada LeBronov Cleveland gubi od Golden State 3:0 u seriji, objavljeno je kako će drugi put u karijeri trenutno najbolji košarkaš na svijetu krasiti naslovnicu neke od NBA 2K igara. Međutim, prva njegova naslovnica NBA 2K14 ne može se mjeriti s ovim posebnim izdanjem kojim se obilježava 20 godina popularnog serijala. LeBron je aktivno sudjelovao u kreiranju naslovnice te je sam birao riječi koje će se na njoj naći. Tom prilikom je izjavio:

"Čast je biti na naslovnici igre koja obilježava 20 godina serijala koji igram i volim još otkad sam bio dijete. Ovog puta bili smo u mogućnosti napraviti naslovnicu koja predstavlja sve što me pokreće i inspirira - moju obitelj, otkud sam došao i riječi po kojima živim. Počašćen sam da će moj put biti dio ovog posebnog trenutka u povijesti 2K i uzbuđen sam što će ga fanovi vidjeti."

Neke od riječi koje je LeBron odabrao su: king (kralj), equality (jednakost), man in the arena (čovjek u areni), G.O.A.T. (Greatest of all Time - najveći svih vremena) i Strive for greatness (stremi nečemu velikom).

Screenshot: NBA 2K19

NBA 2K19 20th Anniversary Edition dolazi s brojnim digitalnim dodacima u igri koji uključuju 100 tisuća VC novčića i 50 tisuća MyTEAM bodova, 20 MyTEAM paketića i LeBron James MyTEAM karticu i brojne druge vizuale. Uz igru dolaze poster, naljepnica i narukvica s riječima koje je odabrao LeBron. Igra će biti dostupna na Xbox One, PS4 i Nintendo Switch konzolama te PC-u, a cijena bi se trebala kretati oko 700 kuna. Obljetničko izdanje igre najavljeno je i videom u kojem sudjeluju 2Chainz, Rapsody i Jerreau. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.