Pogledajte kako su dva NBA igrača jedan od drugog pokušala iznuditi prekršaj

Screenshot: Twitter

FLOPOVI, odnosno pokušaji iznuđivanja prekršaja prenaglašenim trzajima tijela ili dramatičnim bacanjem na pod, među najsramotnijim su stvarima koje košarkaš može napraviti na parketu, a na jednoj od sinoćnjih utakmica u NBA ligi vidjeli smo kako dva igrača istovremeno to pokušavaju napraviti jedan drugome.

Na utakmici između Phoenixa i Milwaukeeja Bucksi su imali napad preko Joea Inglesa, kojeg je čuvao jedan od najpoznatijih flopera Chris Paul. Legendarni razigravač, kao i toliko puta do sada, postavio se iznad glave pognutog Australca. Čim ju je ovaj podigao, odglumio je kontakt kao da je dobio udarac u bradu.

Reaktivno ili također planirano, koju desetinku kasnije isto je učinio i Ingles. Suci su se odlučili za najjednostavniji i najbolji potez te samo pustili da se igra nastavi, ignorirajući glumce.

VIDEO: Arena Sport

Milwaukee pobjedom prvi osigurao doigravanje

Bucksi su na kraju slavili 116:104 te ostvarili 21. pobjedu u posljednje 23 utakmice, a jubilarnu 50. u sezoni, kojom su postali prvi siguran sudionik play-offa. Sunsi su unatoč porazu i dalje četvrti, ali daleko od osiguranja plasmana u doigravanje na vrlo izjednačenom Zapadu.

Paul je sinoćnju utakmicu završio s 11 poena i osam asistencija, a Devin Booker s 30 poena predvodio je Sunse, koji igraju bez ozlijeđenog Kevina Duranta. Ingles je završio sa šest poena i sedam asistencija, ali opet je blistao Giannis Antetokounmpo s 36 poena, 11 skokova i osam dodavanja te odveo Buckse do pobjede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.