Pobjeda tradicije i malog nogometa: Torcida kup odjednom je - legalan!

"DODATNOM provjerom propozicija Torcida kupa utvrđeno je da se natjecanje na Torcida kupu održava prema futsal pravilima osim u jednoj stavci koja je zanemariva, a to je broj igrača u polju. Ovim
putem se u svoje ime i u ime Nacionala ispričavam svim akterima Torcida kupa i najboljoj navijačkoj skupini Torcida na svim iznesenim uvredama i najavljujem sudjelovanje Nacionala na idućem Torcida kupu", oglasio je predsjednik Nacionala Ivica Đolo, nakon najave da će prijaviti sve HNS-ove aktere koji su sudjelovali na Torcida kupu.

Index je objavio dozvolu koju Torcida kup posjeduje od strane županijskog saveza splitsko-dalmatinskog, no predsjednik Nacionala tražio je ispitivanje legalnosti. Očito je dobio neka drugačija tumačenja.

Iznenadnim odlukama malonogometnih aktera ne nazire se kraj, no za navijače će ipak biti važnije očuvanje tradicije. Nejasno je tko tu koga i zašto pritišće, ali je zato posve jasno da futsal u Hrvatskoj ne može funkcionirati uz ovakva previranja. Posebice uoči EP-a kojeg smo domaćini.

"Nesporazum oko propizicija je nastao nesmotrenim pritiscima pojedinih članova Udruženja koji su se kasnije pokušali opravdati na razne načine. Ovim putem se želim zahvaliti svima onima koji sudjeluju u organizaciji Torcida kupa na vrhunskoj promociji futsala", dodao je Đolo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.