Ples Željinog trenera i komentar legende hit su dana u BiH

Foto: Screenshot YouTube

U UTAKMICI sa sedam golova Željezničar je pobjedom protiv gradskog rivala Sarajeva (5:2) preuzeo vrh bosanskohercegovačke lige. 

Najveći bh. derbi odigran je pred nešto više od 11 tisuća navijača, a počeo je pogotkom Sarajeva već u 50. sekundi. Hebibović je šokirao 10 tisuća domaćih navijača koji su pomislili da bi se mogao ponoviti posljednji derbi u kojem je Sarajevo prošle sezone na putu do dvostruke krune protutnjalo Grbavicom s 3:0.

Međutim, ubrzo je Krpić, bivši napadač Sarajeva i Dinama, izjednačio, a zatim i preokrenuo rezultat. Do kraja prvog dijela Sipović je autogolom vratio Sarajevo u igru.

U drugom poluvremenu na travnjaku Grbavice postojala je samo jedna momčad. Prvo je Bojo vratio vodstvo domaćima, Sadiković je zabio za 4:2, a u sudačkoj nadoknadi Alispahić, još jedan bivši igrač Sarajeva, pogodio je za najuvjerljiviju pobjedu Željezničara u derbijima u posljednjih 15 godina. 

Posebno je sretan nakon petog gola bio Amar Osim, trener Želje i sin velikog Ivice Osima. Osim mlađi je nakon Alispahićevog gola zaplesao, a taj je prizor oduševio navijače Željezničara.

No što tek reći na komentar legendarnog Nikole Nikića. Legenda Željezničara iz osamdesetih i jedan od najosebujnijih i najduhovitijih nogometaša ikad rođenih u svom je stilu objasnio što njemu znači petarda Želje.

''Najomraženija ocjena u školi mi je bila PETICA jer je nikada nisam dobio, a od subote stalno mi je pred očima i sve mi je omiljenija'', napisao je Nikola na svom Facebooku, a taj je komentar postao hit dana u BiH.

Bilo bi dobro da oni mlađi, koji možda ne znaju tko je Nikola Nikić, pogledaju bilo koji njegov intervju na YouTubeu. Uživat će. Ovaj je vjerojatno najbolji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.